Contact

Is er iets niet duidelijk over één van onze beurzenprogramma’s? Aarzel niet en vul onderstaand contactformulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

Voor andere vragen, gelieve je te wenden tot het international office van je hogeronderwijsinstelling. Zij zullen je vragen het best kunnen beantwoorden.

FAQ's

  • We krijgen vaak de vraag of we beurzen aanbieden in het kader van diplomamobiliteit. Diplomamobiliteit betekent een mobiliteit (geen uitwisseling) waarbij de student zich richt op het voltooien van een "volledige" (BA, MA, postgraduaat, etc.) studie in het buitenland en op het behalen van een diploma of graad in het buitenland. Omdat deze mobiliteit volledig buiten de scope van onze Vlaamse hogeronderwijsinstellingen valt, hebben wij voor dit soort mobiliteit helaas geen beurzen ter beschikking.
  • Vragen die zich richten tot de Vlaamse hogeronderwijsinstellingen worden het best behandeld binnen de hogeronderwijsinstelling zelf. Wij zijn enkel een koepelorganisatie, en kunnen dus niet op deze vragen een juist antwoord bieden.
  • Heb je een vraag over Erasmus+ stage na afstuderen? Check dan eerst de specifieke FAQ-pagina voor stage na afstuderen.
Studenten die hun hand opsteken.

Vul onderstaand formulier in om ons te bereiken

Optional

Students on the move

Ravensteingalerij 27/3&6
1000 Brussels
Belgium